Bruidstaarten

Na de huwelijksceremonie is het tijd voor taart! En champagne. Of koffie. Maar toch wel met iets lekkers erbij. Wil je de bruidstaart als toetje? Dan kunnen jullie er ook voor kiezen om een ijstaart te serveren. Naast de ‘traditionele’ bruidstaart zijn er op internet nog veel meer leuke en verrassende alternatieven te vinden. Zoals cupcakes, cake-pops, macarons of een complete tafel vol lekker om uit te zoeken of zelf te versieren!

Credits: Ronald Zijlstra fotografieNa de huwelijksceremonie is het tijd voor taart! En champagne. Of koffie. Maar toch wel met iets lekkers erbij. Wil je de bruidstaart als toetje? Dan kunnen jullie er ook voor kiezen om een ijstaart te serveren. Naast de ‘traditionele’ bruidstaart zijn er op internet nog veel meer leuke en verrassende alternatieven te vinden. Zoals cupcakes, cake-pops, macarons of een complete tafel vol lekker om uit te zoeken of zelf te versieren!

Op Schiermonnikoog is één bakker aanwezig. Gelukkig bakt deze naast zoete broodjes, ook de heerlijkste bruidstaarten. Of cakejes. Vraag hem gerust naar de mogelijkheden.

Contact

Chris Schuthof, Bakkerij Schuthof. Middenstreek 12. Telefoon: 0519-531265. www.bakkerijschuthof.nl

 

Een buffet vol lekkers, gebakken door de vrouwelijke gasten van het bruidspaar.