Mooi zijn

46f573744dc9b1c47ce63742beca0166Bruidsmake-up en schoonheidsspecialiste

De bruidsmake-up bepaalt een groot deel van je uitstraling op je huwelijksdag. Heb je veel ervaring met het aanbrengen van make-up dan kan je dit natuurlijk ook doen op je huwelijksdag. Draag je dagelijks geen tot weinig make-up, wil je eens een andere kijk op je uitstraling of wil je jezelf eens lekker laten verwennen, dan kun je ook op Schiermonnikoog een professionele visagiste inschakelen. Bijkomend voordeel is dat je zelf niet hoeft te sjouwen met een grote beautycase én dat er misschien wel een ‘girls-only’ moment in zit met je vriendinnen of (schoon)moeder.

Op het eiland is een schoonheidsspecialiste met een vaste salon op Schiermonnikoog. In het voorjaar van 2016 heeft Greetje haar eigen salon geopend, midden in het authentieke dorpshart van Schiermonnikoog. Zelfs voor de gevoelige huid heeft Greetje een oplossing, want veel van haar producten zijn op basis van Aloe Vera.

Kosten behandelingen

Basisbehandeling. Behandeling gericht op het verstevigen van de huid en het herstellen van de vochtbalans. Basisbehandeling omvat; Reiniging, peeling, masker met Hyalonzuur, een nekmassage en dagverzorging. €45,00

Complete behandeling. Optioneel kun je de basisbehandeling aanvullen met het epileren van je wenkbrauwen, of het verven van je wimpers. €60,00.

Greetje Smilda, Beau Visage, Middenstreek 7a. Telefoon: 06-46304292.

Bruidskapsel

Jurk, bloemen, make-up; check! Maar dan ben je er nog niet. Ben je zelf niet zo handig met haar, of wil je iets heel anders dan anders? Laat je haar dan doen door een kapster. Anita heeft een prachtige nieuwe midden in het centrum van het dorp. Uiteraard is het in overleg ook mogelijk dat Anita bij je ‘thuis’ op het eiland komt om je kapsel te verzorgen. En ook hier is het misschien leuk om er een meiden uitje van te maken: Anita kan ook de kapsels verzorgen van de andere vrouwelijke gasten.

Anita Bruining, Anita’s styling, Reeweg 8, Telefoon: 06-11725773. Mail: anitabruining@gmail.com

Massage

massingmassage1-ceed4336

Massing Massage

Hmm.. Wat is er nou fijner dan tot rust komen op Schiermonnikoog? Tot rust komen met een massage op Schiermonnikoog! Op het eiland zijn twee masseurs actief. Zij geven diverse soorten massage, van klassieke ontspanning tot shiatsu. Ontspan, en.. geniet!

Barbara Massing, Massing Massage, Sinteblom 11. Telefoon: 06-12952887. www.massing-massage.nl.

Marijke Hoekstra, Massagepraktijk Lotus, Langestreek 28a. Telefoon: 0519-531703.

Sauna

Vooral in de winter kan het heerlijk zijn om lekker met z’n tweeën te ontspannen in de sauna. Op het eiland zijn diverse hotels en vakantiewoningen waar je gebruik kan maken van de faciliteiten aldaar. Zit je niet in een accommodatie met sauna? Onder Hotel Duinzicht is de voormalige kroeg omgetoverd tot privé wellness centrum voor twee, waar iedereen gebruik van mag maken. Naast de sauna is er ook een zonnebank aanwezig. Deze kunnen samen of apart worden geboekt.

Hotel Duinzicht, Badweg 17. Telefoon: 0519-531218. www.hotelduinzicht.nl