Muziek

Het is in principe niet toegestaan om buiten, in de open lucht, versterkte muziek ten gehore te brengen. Mocht muziek een onlosmakelijk onderdeel vormen van jullie huwelijksdag, zorg er dan bij voorkeur voor dat het akoestisch is, of vraag tijdig een ontheffing aan bij de gemeente Schiermonnikoog.

Party time!

In diverse hotels en restaurants is een piano aanwezig. Vraag bijvoorbeeld aan de eigenaar of deze bespeeld mag worden en laat hem vooraf even testen.. Niets zo naar als een valse piano. Trouwen jullie in de Got Tjark (grote kerk) of in het COS (Cultureel ontmoetingscentrum Schiermonnikoog), dan bestaat de mogelijkheid om het orgel te laten bespelen! Zo maak je als bruid wel een hele indrukwekkende entree.

Op het eiland zijn geen bands aanwezig die op jullie feest kunnen komen spelen. Uiteraard is het wel mogelijk om een bandje van de vaste wal te laten komen.

Tip! Stel zelf je eigen playlist samen en zorg ervoor dat je een muziekdrager hebt die algemeen geaccepteerd wordt. Zo kun je in het restaurant je eigen muziek naar keuze laten spelen. Wel eerst even overleggen met de eigenaar.