Wedding planner

The Wedding PlannerTrouwen op een eiland is natuurlijk sprookjesachtig en uniek, maar kan ook best onhandig zijn. Als gast van ‘de vaste wal’ rijd je niet even in een uurtje heen en weer om leuke dingen te gaan bekijken. Daarom is het handig om iemand op het eiland te hebben die jullie kan helpen met de organisatie en je ook kan vertellen wat je wel of niet zou moeten doen. Die iemand kan een Wedding Planner zijn. Als jullie bijvoorbeeld geen zin hebben om een van jullie vrienden of familieleden te belasten met de verantwoording van jullie huwelijk, kan het interessant zijn om ook na te denken over een zelfstandige ceremoniemeester.

Parnassia, Events&Meer

Parnassia, Events&Meer kan dit voor jullie doen. Een hele dag vooruit lopen op jullie locaties en ervoor zorgen dat alles in de puntjes wordt geregeld? Of tijdens de voorbereidingen alleen een goede sparring-partner nodig? In overleg met jullie wordt bekeken hoeveel werk jullie uit handen willen geven. Parnassia, Events&Meer is al enkele jaren betrokken bij diverse bruiloften op het eiland. Van het leveren van attributen tot twee dagen lang het bruidspaar en de gasten ontvangen en gidsen. Wat Parnassia, Events&Meer zoal voor jullie kan doen:

  1. Complete organisatie van jullie huwelijk;
  2. Het aandragen van oplossingen, ideeën en adviezen;
  3. Aanspreekpunt van jullie gasten gedurende de voorbereiding alsook tijdens de huwelijksdag;
  4. Aanspreekpunt van de leveranciers;
  5. Maken van een draaiboek;
  6. Een zorgeloze huwelijksdag afleveren!

Je bereikt de Wedding Planner van Parnassia, Events&Meer via het contactformulier op deze website. Of onder telefoonnummer 0519-531161.

Parnassia, Events&Meer is het bedrijf van Christy Hagen. De informatieve website Trouwen op Schiermonnikoog is hier een onderdeel van. Stap je niet in het huwelijksbootje maar ben je op zoek naar een goede Eventplanner? Ook dit kan Parnassia, Events&Meer voor je betekenen.