Over mij

bruidsfotografie-martinchristy0160zw

En zie!

Toen ik in 2012 ten huwelijk werd gevraagd door mijn vriendje, begon ik voortvarend aan de organisatie van mijn eigen bruiloft. Om tot de ontdekking te komen dat ik alle informatie overal vandaan moest halen om tot een afweging te komen. Waarom was hier geen makkelijker oplossing voor? Bijvoorbeeld in de vorm van een startpagina voor Trouwen op Schiermonnikoog? En zie! Een idee was ontstaan! Dit is het resultaat geworden, een portaal voor alle lieve gasten van buiten of van het eiland zelf, die plannen hebben om te komen trouwen op “Schier”. Met het portaal wil ik graag laten zien dat die locaties die je bruiloft nét dat beetje extra geven, niet ver weg gezocht hoeven worden. Ze liggen in jouw eigen Nederlandse achtertuin!

 

Christy Hagen. Credits: Ilja Zonneveld

De Wedding Planner

In dat zelfde jaar heb ik Parnassia, Events&Meer opgericht, waarvan trouwen-op-schiermonnikoog.nl het portaal is. Met de lancering ontstond er echter een nieuw ‘probleem’. Want al die lieve bezoekers van de site wilden weten of ik hen ook kon helpen met de organisatie. Natuurlijk wilde ik dat! In 2013 heb ik daarom mijn certificaat Hogere Vakopleiding Wedding Planner ontvangen. En sindsdien ben ik betrokken bij diverse huwelijken op het eiland.

Sinds 2008 ben ik woonachtig op Schiermonnikoog. En ik geniet nog steeds van het ‘eiland’gevoel.. De stilte, de wind, de zee. Alleen zijn of met je geliefde op het strand is pure ontspanning. Ik houd van blijde mensen en als ik iets kan bijdragen aan deze blijdschap, dan ben ik gelukkig. Ik houd ook van (en in willekeurige volgorde!): Theedrinken, de kleur groen, frambozen, Disney films, mijn man, chocolade, jurken en schoenen.